Merzifon Osmanlı Ocakları teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve İlçe Başkanı Fatih Yücesoy göreve yeni başlayan Başhekim Ahmet Hasıripi'ne hayırlı n diyerek yeni görevinde başarılar dilediler.
    Osmanlı Ocakları Başkanı Fatih Yücesoy Başhekim Hasıripi'ni önceden de tandıklarını hatırlatarak; "Sizi daha önceki görevlerinizde de takip eden bir teşkilatız. Sizin Başhekimlik görevine gelmenizden memnun duğumuzu bilmenizi istiyoruz. Allah muvaffak eylesin." Dedi.
    Ziyaretlerinden ötürü memnut duyduğunu ifade eden Başhekim Ahmet Hasıripi Osmanlı Ocakları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dayı teşekkür etti.
    Merzifon'da görev yaptığı için mutlu duğunu belirten Hasıripi; "Amasya'da görev yapmadığım yer kmadı. 2 yıl kadar sağlık ocağında çıştım. Farklı yerlerde görev yaptıktan sonra kendi memleketimde, doğup büyüdüğüm yerde görev yapmak güzel." diye konuştu.
    Hasıripi, sağlıkta dönüşüm projeleri kapsamında Amasya ve Merzifon'un yeni hastane binarıyla ve diğer hizmetlerle payını dığını söyledi.
    Başkan Fatih Yücesoy, Hasıripi'ne hayırla başlayıp hayırla bitecek işlere tip duğunu belirterek; "Merzifon'daki eğrileri doğru yapmaya ti . Hastane de de bir eğri görürsek lere tavsiyede unarak nacizane fikirleri i söyleriz." diyerek Devlet Hastanesi'nin daha iyi hizmet verebilmesi için yardımcı abileceklerini belirtti. Başhekim Hasıripi de kapısının her zaman açık duğunu, farklı fikir ve düşüncelere önem verdiğini dile getirdi.
    Osmanlı Ocakları Teşkilatı ve Başhekim Ahmet Hasıripi daha sonra Hastanenin eksikleri üzerine fikir ışverişinde undu.
    Başkan Yücesoy Merzifon'da çocuk doktoru eksikliğine dikkat çekerek; "Sizinle birlikte hastane in daha kiteli hizmet vereceğini düşünüyoruz. Merzifon'da çocuk doktoru eksikliği yüzünden maduriyet yaşandığına şahit uyoruz. Bu noktada gerekli adımların atılması için katkıda unmak istiyoruz. Merzifon'a hizmet anlamında çışmaya ti . Diğer illerden arkadaşlarımız hastaneniz çok güzel büyük fakat içi boş diye yorum yapıyorlar bunun masını istemiyoruz." diye konuştu.
    Osmanlı Ocakları İlçe Başkan Yardımcısı Şerif Dilli, Başhekim Hasıripi'yle ilgili görüşlerini açıklayarak; "Devlet Hastanesi'nde görev yapmam sebebiyle Başhekimi Ahmet Hasıripi'ni her zaman bir abi arak gördüm. Çışmarından son derece memnunuz, 2014-2015 yılları arasından Başhekim Yardımcılığı yaptığı dönemlerde de Hastane de yapılan her işte mutlaka bir katkısı ve imzası vardır. Başhekimlik görevi boyunca da güzel işlere ve projelere imza atacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.