05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 09:17

CABA GENÇLİK KOLLARINA BİR KEZ DAHA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

CHP Merzifon Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Caba, CHP Merzifon Gençlik Kolu Başkanlığına bir kez daha aday olduğunu açıkladı.

MERZİFON
Giriş Tarihi : 09-12-2015 17:45   Güncelleme : 09-12-2015 17:45
CABA GENÇLİK KOLLARINA BİR KEZ DAHA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

Mustafa Caba: “Bizler yılmadık yorulmadık yorulmayacağız”
Cumhuriyet Hk Partisi Merzifon ilçe başkanlığında adaylığını açıklayan CHP Merzifon Gençlik Kları Başkan adayı Mustafa Caba; “Bugün Cumhuriyet Hk Partisi Merzifon Gençlik Kları Başkanlığı’na bir kez daha adaylığımı açıkladığımı lere bildirmekten onur duyuyorum. Değerli y arkadaşlarım 2 yıl gençlik kları başkan yardımcılığı 3,5 yıldır CHP Merzifon ilçe gençlik kları başkanlığını yürütmekteyiz her daim ben değil diyerek çıktığımız bu yun başındayız ve yapacak çok işi var ler yönetim kademelerin de bir yerlerde var mak için değil Merzifon’u sun kesi yapmaya Türkiye’nin rotasını çizmeye adayız. Bu bağlamda umutzluğa ve teslimiyete yer vermeden Pir ltanın, Köroğlu’nun Mustafa Kem’in bugünlere ulaşan ve hiç şüphe yok ki yarınlara da ulaşacak sesinin temsilcisiyiz. Çünkü hedefi onların ileriliğinden devrimciliğinden geliyor. Alın yazısında devrimcilik an parti in dün duğu gibi bugünde neferi maya adayız. Gençliğe hitabeden ve Bursa nutkundan dığımız güçle her zaman dinç ve dinamik acağız. Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar ler yılmadık yorulmadık yorulmayacağız” dedi.
Caba; “Merzifon’dan barış ve kardeşliğin birlik ve beraberliğin meşesini bir kez daha yakacağız”

CHP Merzifon Gençlik Kları Başkan Adayı Mustafa Caba; “İlk ya çıktığımızda Emek en yüce değerdir demiştik emeğin kutslığını her daim koruduk ve yücelttik bundan sonraki her attığımız adımda emeğin kutslığını koruyacağız. Merzifon’umuz da göreve geldiği den bu güne birçok çışmarı birlikte yürüttük 3,5 yıllık görev süre ce ilk arak üye çışmarına hız verdik ve Amasya bölgesinde genç üyeye sahip 1. İlçe duk bununla birlikte üniversite ve lise komisyonu kurduk özel günler anma etkinlikleri ve 17-25 Arık yzluk eylemleri ile Gezide başlayan gençlik direnişi ruhunu Merzifon’a taşıdık ve cumhuriyet meydanından taksim meydanına bin selam gönderdik. Her daim parti büyükleri le uyumlu bir şekilde çıştık ve birlik ve beraberliği inşa ettik bunun neticesinde Merzifon’da 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde gençlik arak yerel iktidarı parti e kazandırmanın gururunu yaşadık. Daha bir çok başarıya gençlerin dina mi ile ulaşacağımızın inancındayız. Ülke de iktidarın tüm baskılarına ve öileştirmelerine karşı Merzifon’dan barış ve kardeşliğin birlik ve beraberliğin meşesini bir kez daha yakacağız” şeklinde konuştu.
Mustafa Caba; “13 Arık Pazar günü yapacağımız Gençlik Kları Kongre e üyeleri i davet ediyoruz”

Savaşa ve zulme karşı barışın sesi acaklarını, hiçbir zaman smayacaklarını vurgulayan CHP Merzifon Gençlik Kları Başkan adayı Mustafa Caba; “Gençlerin kadınların ezilenlerin öileştirilenlerin gözü ve sesi acak sıkıntılarını gidermek için azimle çışacağız. Nerede bir haksızlık varsa haksızlığa uğrayanın yanında nerede bir zulüm varsa mazlumun yanında acağız. Güzel ilçe in sahip duğu genç nüfun farkında arak daha çok azim ve atak göstereceğiz. Sokağına girilmedik misafiri madığımız evi mayacak.
Merzifon’un gençliğine yakışacak her adımı atmak ve gençliğin hakkını aramak için ya çıkıyoruz. Bizler makam ve mevkilere değil lerin gönüllerinize, acınıza sevincinize yunuza ydaş maya ti . Bu duygu ve düşüncelerin ışığında 13 Arık Pazar günü yapacağımız gençlik kongresinde aday duğumuzu lerin huzurunda belirtiriz. Bu süreçte aday acak tüm kardeşlerimi, üyelerimi kongre de yaşayacağımız heyecana davet ediyorum. Adaylık sürecinde leri ynız bırakmayan Cumhuriyet Hk Partisinin öz gücü an genç ydaşlarıma teşekkür ediyor saygılar nuyorum” ifadelerini kullandı.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert