Amasya İYİ Parti İl Başkanı Avni Verdi, 20 Eylül 2020 tarihinde İYİ Parti Kurultayı demokrasi şöleniyle gerçekleşmiştir dedi.

Verdi, “Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı dönemlere kalem kalem değinen Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in dediği gibi; 3 yıl önce millet bizi kıvılcım olarak gönderdi. Büyüdük ateş olduk. Şimdi millet bizi çağırıyor. Mahalle mahalle, sokak sokak dolaşacaksınız. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el, dinlenmedik dert bırakmayacaksınız. Ateş olarak gideceksiniz, Güneş olarak döneceksiniz. Güneş olarak gelip, Türkiye'nin üzerine doğacaksınız.
İYİ Parti kuruluş aşamasından bu güne kadar hiçbir himayeyi kabul etmemiş cesurlar hareketi olarak bilinmektedir. Bizim milletin karşısında alnımız ak, başımız dik. Ülkeyi, milletimizin içerisinde yaşayamaz hale getirildiği bir sistemi, düzeni, yönetim şeklini asla kabul etmiyoruz. Bencillik, adam kayırmacılık ile yönetilen bir sistemi kabul etmiyoruz. Emeklilikte Yaşa Takılanları, KPSS Mağduru gençlerimizi, özlük haklarının iyileştirilmesini isteyen memurlarımızı, işçilerimizi, kadınlarımızı, gençlerimizi korumak, haklarını teslim etmek boynumuzun borcudur. Vatandaşlarımızın dertleriyle dertlenmek, onların sesi olmak ülkenin kötü gidişatına dur demek en başlıca görevimizdir.
Bizler de buradan başta Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER'e söz veriyoruz. Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Vatandaşın dertlerini dinleyeceğiz. Gençlerin, memurların, işçilerin, esnafların, çiftçilerimizin haklarını sonuna kadar savunacağız. Katledilen ormanları, peşkeş çekilen arazileri, adam kayırmacılığı haykırmaktan bir adım geri atmayacağız. Korkmayacağız. İYİ
Parti'yi iktidar, Sayın Genel Başkanımız Meral AKŞENER'i cumhurbaşkanı yapacağız.
Son olarak, Partimizin 2. Olağan Kurultayında başta genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER olmak üzere delegelerimizin teveccühü ile seçilen ve partimizi iktidara taşıyacak olan GİK ve MDK üyelerimizi kutluyorum dedi.