Amasya Ticaret ve Sanayi Odası ve QnbFinansbank arasında, üyelerine ücretsiz e-dönüşüm hizmetleri sunulması kapsamında protokol imzalandı.

Protokol imzasına Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç ile QnbFinansbank Amasya Şube Müdürü Özgün Uysal katıldı.

Başkanı Murat Kırlangıç, 'Bugün bu faaliyetle üyelerimizin odamızdan alacağı hizmetlere ek olarak e-FATURA, e-DEFTER, e-ARŞİV, e-İMZA, e-İRSALİYE, e-MÜSTAHSİL gibi dijital ürünlere ve hizmetlere ücret ödemeden sahip olabilecekler.
Protokol kapsamında odamız üyelerine en iyiyi sunmak noktasında gayretlerimiz devam etmektedir.
Bu doğrultuda QnbFinansbank ile yapılan işbirliğinin memnuniyet verici olduğunu ifade ederek tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum'dedi.
Amasya Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine büyük katkı sağlayacaklarına inandıkları bir anlaşmaya imza attıklarını belirten QnbFinansbank Şube Müdürü Özgül Uysal, 'anlaşma kapsamında odaya bağlı tüm üye kuruluşlarla kurulacak Dijital Köprü'de e-FATURA, e-ARŞİV, e-İMZA, e-İRSALİYE, e-MÜSTAHSİL gibi dijital ürünlerimiz ücretsiz olarak sunulacak olup, bölgemiz şirketlerine katkı sağlama noktasında Amasya Ticaret ve Sanayi Odamız ve bağlı üyelerini desteklemekten mutlu olduklarını' ifade ettiler.
'Protokol kapsamında getirilen fırsat ve yeniliklerden faydalanmak için Qnbfinansbank Amasya Şubesi'ne müracaatın yeterli olduğunu izah eden Özgür Uysal paydaşlarımıza hayırlı olsun temennilerini ilettiler.