05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 17:57

Başkan Kargı; 'Şehrimize Hayırlı Olsun'

İtfaiye Haftası dolayısıyla Merzifon Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün gerçekleştirdiği Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreninin ardından Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı Belediye araç filosuna kattığımız hayati değere sahip iki yeni aracımızın ve İtfaiye Müdürlüğü ekipmanlarımızın tanıtımını yaptık.

MERZİFON
Giriş Tarihi : 01-10-2020 14:26   Güncelleme : 01-10-2020 14:26
Başkan Kargı; 'Şehrimize Hayırlı Olsun'

Kargı; "İtfaiye Haftası dolayısıyla Merzifon Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün gerçekleştirdiği Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreninin ardından Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı Belediye araç filosuna kattığımız hayati değere sahip iki yeni aracımızın ve İtfaiye Müdürlüğü ekipmanlarımızın tanıtımını yaptık.

2012 yılında Hasan Özbağdat tarafından filomuza katılan ama fiziki imkansızlıkları nedeniyle aktif kullanamadığımız aracımızı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in desteğiyle İzmir' de modernize ederek, şehrimizdeki en yüksek binalara ulaşabilecek hale getirdik.


Diğer aracımızı da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu'nun katkılarıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi' nden hibe aldık. İki Büyükşehir Belediyemiz ve Belediye Başkanlarımıza, emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Büyük özveriyle, canlarını hiçe sayarak şehrimiz ve çevre insanına yardım eden, her biri birbirinden kıymetli ve üstün meziyetli İtfaiye Müdürlüğü personelimize ayrıca teşekkür ediyor, yeni araçlarımızın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert