Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, 2020-2021 Akademik yıl açılışı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Rektör Elmacı: Üniversitemizi tercih ederek bu yıl aramıza katılan öğrencilerimiz, hoş geldiniz. Aramıza katılarak, sıcak bir aile ortamının parçası oldunuz. Üniversitemiz 8 fakülte, 1 Yüksekokul, 8 meslek yüksekokulu, 3 tane enstitü ile 20 akademik birimi olan bir üniversitedir.
Üniversitemiz de gerek fiziki anlamda gerekse idari anlamda her zaman öğrencilerimizle birlikte olacak bir ortamın olduğunu özellikle belirtmek isterim.

Ayrıca Amasya Üniversitesi ailesinin bir üyesi olarak 2020-2021 eğitim öğretim yılında eğitimlerine önlisans, lisans ve lisansüstü seviyelerinde devam edecek öğrencilere de başarılar dileyen Rektör Elmacı: "Burada bir aile ortamında sizinle birlikte olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu durumun sizin için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Öğrencilerimizle Pandemi nedeniyle yüz yüze gelemedik. Bunun üzüntüsü içerisindeyiz. Ancak bizim için öğrencilerimizin sağlığı her şeyden daha önemlidir. Bu dönemde yüz yüze değil yine uzaktan eğitim metoduyla eğitim öğretimimizi sürdürmek durumunda kaldık. Bu uygulamamızda bizlere yardımcı olacağınızı düşünüyoruz hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Konuşmasının sonunda öğrencileri Açılış yılı konserine davet eden Rektör Elmacı: Öğrenci
Dekanlığımız vasıtasıyla hazırlanmış olan açılış yılı konserimizi de birlikte izleyeceğiz.
Bu konserin Amasya Üniversitesinde karşılaşacağınız güzel etkinliklerden birisi olduğunu belirtmek isterim. Tekrar başarılarınızın devamını diliyor ve Amasya Üniversitesini tercih ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.