Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Merzifon Organize Sanayi Bölgesi’nde kuracakları fabrika için emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Belediye Başkan Yardımcıları Erkan Ergül ve Tuncer Basmacı ile birlikte OSB’de kuracakları fabrikayla ilgili görüşmek ve fikir alışverişinde bulunmak üzere siyasi parti temsilcileriyle buluştu.

Toplantı sonrası açıklama yapan Kargı, “Kuracağımız fabrika için emin adımlarla ilerliyoruz. Merzifon Organize Sanayi Bölgemizde kuracağımız ve büyük heyecan duyduğumuz fabrikayla ilgili görüşmek ve fikir alışverişinde bulunmak üzere ilçemiz siyasi parti temsilcileriyle bir araya geldik. Yaptığımız her işte, her zaman katılımcılığa, desteğe, farklı fikirlere açık olduğumuzu ifade ettiğimiz gibi bu projemizde de eleştiri ve değişik görüşleri mutlaka göz önünde bulunduracağımızı belirttik. Gördük ki bu günkü toplantımızın kıymetli katılımcıları da bizimle aynı heyecanı duydular ve sonuna kadar desteğe hazır olduklarını dile getirdiler. Toplantımıza iştirak eden Ak Parti temsilcisi sayın Kemal Büyüksucu, İyi Parti İlçe Başkanı sayın Saffet Keleş, Gelecek Partisi İlçe Başkanı sayın Hacı Bekir Kurt, Saadet Partisi İlçe Başkanı sayın Aziz Duran ile Yönetim Kurulu Üyesi sayın Recep Aydın, Demokrat Parti Temsilcisi sayın Arif Çetinkaya, Emek Partisi Temsilcisi sayın Erdal Alkan ile Yönetim Kurulu Üyesi sayın Cemal Alaçam, TANSA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı sayın Mustafa Atak ve Belediye Başkan Yardımcılarımız M. Tuncer Basmacı ile Erkan Ergül'e teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.