Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Ömer COŞKUN, Amasya'da bulunan Şehzade Çocuk Evi'ni ziyaret ederek orada bulunan öğrencilerle birlikte #amasyaokuyor etkinliğine katıldı.

Amasya Valiliği koordinesinde Amasya İl Millî Eğitim Müdürlüğünce gerçekleştirilen "Amasya Okuyor" kampanyası devam ediyor. "Amasya Saatini Kitaba Kuruyor... " sloganıyla akıllarda kalan etkinlikte Cuma ve Pazar günleri 20:30-21:00 saatleri arası tüm Amasyalıları kitap okumaya davet ediyor. Kitap okurken çekilen görselleri sosyal medya hesaplarınızdan #amasyaokuyor etiketiyle paylaşarak pandemi nedeniyle evlerinde kalan öğrenci ve vatandaşlarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı hedefleyen faaliyet ulusal basında da yer almayı başardı.

İl Müdürü Ömer COŞKUN Amasya Merkez Şehzade Çocuk Evini ziyaret ederek öğrencilere kitap hediye etti hem de öğrencilerle birlikte etkinliğe katıldı. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ahmet KURT ile Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdüresi Semra GÜNER'in de katıldığı etkinlikte öğrencilerle birlikte kitap okuyan İl Müdürü yaptığı açıklamada " Her gün büyüyen bir katılımla devam eden "Amasya Okuyor" etkinliğimiz kapsamında bugün Şehzade Çocuk Evini ziyaret ettik. Öğrencilerimiz hediye kitapları ile faaliyete katıldılar. Kitap okumanın önemine dair yaptığımız bu faaliyette bizi yalnız bırakmayan başta Sayın Valimiz Mustafa MASATLI olmaz üzere herkese teşekkürlerimi iletiyor, Saatlerini Kitaba Kurmalarını rica ediyorum." diyerek sözlerine son verdi.