05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 01:14

Amasya CHP Heyeti, Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasını Ziyaret Etti

1 -7 Mart Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler haftası dolayısla Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Milletvekili Av. Mustafa Tuncer, İl Başkanı Av. Turgay Sevindi, Merkez İlçe Başkanı Arif Ferahoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Ateş,İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Can Bağ, Belediye Meclis üyeleri Kazım Özkaya, Bekdemir İşbilir ve yöneticiler birlikte Amasya Muhasebeciler ve Mali Müşavirler odasını Ziyaret ettiler.

AMASYA
Giriş Tarihi : 02-03-2021 11:05   Güncelleme : 02-03-2021 11:05
Amasya CHP Heyeti, Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasını Ziyaret Etti

1 -7 Mart Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler haftası dolayısla Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Milletvekili Av. Mustafa Tuncer, İl Başkanı Av. Turgay Sevindi, Merkez İlçe Başkanı Arif Ferahoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Ateş,İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Can Bağ, Belediye Meclis üyeleri Kazım Özkaya, Bekdemir İşbilir ve yöneticiler birlikte Amasya Muhasebeciler ve Mali Müşavirler odasını ziyaret ettiler.

Başkan Sevindi konu hakkında yaptığı açıklamada ;
"Her türlü özveri ile çalışan, ülkenin ekonomisinin bugüne gelmesinde mükelleflere vergi bilinci aşılayarak, kuralları uygulayıp matrahları ve de vergileri belirleyerek büyük katkı sağlayan SMMM, YMM ve şirket, kamu muhasebelecilerine meslek hayatlarında başarılar dileriz." dedi.

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert