05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
28 MART Perşembe 19:31

CHP Amasya Milletvekili Tuncer, Suluova'da Partililerle Bir Araya Geldi

CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, "CHP Türkiye Cumhuriyetinin kurucu partisidir. Herkesin CHP saflarında bulunmaya ve katkı sağlama sorumluluğu vardır" dedi.

SULUOVA
Giriş Tarihi : 25-01-2016 16:21   Güncelleme : 25-01-2016 16:21
CHP Amasya Milletvekili Tuncer, Suluova'da Partililerle Bir Araya Geldi

 CHP'nin iç meselelerini yapılan kongre ile tamamladığını ve artık dış meselelere ve ülke konularına yöneldiğini belirten Tuncer, "CHP Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu partisidir. Herkesin CHP saflarında unmaya ve katkı sağlama sorumluluğu vardır. Ülke de maesef iyi an şeyler az" ifadelerini kullandı.

 Şu an ülkenin gündeminin terör duğunu vurgulayan Tuncer, şöyle konuştu:

 "Asker ya da pis bir evladı an aile televizyona bakmaya korkar du. Terör bu ülkenin maesef 12 Eylül'den beri gerçeği hine getirildi. 1999 yılında terör ve şehit sayısı sıfırlandı. Ama maesef şu an sayısı artıyor. Bir ülkede yanlış ve hatar varsa sorumlu o ülkeyi yönetenlerdir. CHP bu ülkenin kilit partisidir. Yani ülkenin temelini koruyan, bu ülkenin geleceğini koruyan ve geleceğine yön vermeye çışan, özellikle de ülkenin hem içeride hem de dışarıda barışı için bir partidir. Bu ülkeyi yine iyi bir demokrasi ile bağımsız bir hukuk devleti ile herkesin birbirine güvendiği, devletine inandığı, adet duyguyla rar kurmak istiyorsak bu ancak toplums uzlaşı ve barış ile mümkün acaktır."

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert