İYİ PARTİ Amasya İl Başkanı Avni Verdi, geçtiğimiz gün Amasya Valiliği tarafından düzenlenen ayçiçeği tohumu dağıttım törenine davet edilmeyerek partinin yok sayıldığını ve ayrıştırma yapıldığını söyledi.

Başkan Verdi yaptığı yazılı basın açıklamasında,"Amasya Valiliğince Ayçiçek tohumu dağıtım töreni düzenlendi ve ne yazık ki yine AKP'liler davetli yine bizleri görmezden geldiler. Genel seçimlerde Amasya'nın %12 isinin oyunu alan partimizi görmezden gelmek 27.554 Amasyalımızı yok saymaktır.

Valilik siyasi parti lideri ya da üyesi değildir, tüm Amasya'yı kucaklayan herkese eşit olması gereken bir makamdır.

Amasyamız Pandemi sürecinde başarısız bir şekilde yönetilerek kırmızı bölge olmuştur. Yeşilırmak sazlık pislik zehir akarken, siz bunlar ile uğraşacağınıza İYİ Partimizi yok sayma çalışmalarına girilmesi çok üzücü ve utanç vericidir.

Buradan sesimizi duyan tüm Amasyalı hemşerilerimize sesleniyorum. Sizin sesiniz bizim sesimiz, sizin sorununuz bizim sorunumuzdur. Sizin mutluluğunuz ise tek dileğimizdir.

Her ne olursa olsun bizleri yolumuzdan döndüremeyecekler. Amasya için Amasyalı için hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz.

İnanıyorum ki İYİ Partimizin hızla yükselen ivmesinden korkuyorsunuz, ilk seçimde de Amasyalı hemşerilerim gerekeni yapıp bu ayrışmaya son verip, size en büyük cevabı verecektir."dedi.