Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim Araştırma Hastanesi Sağlık Çalışanları meslektaşlarının hem bayramını kutladı hem de 14 Mart Tıp Bayramında evde kal mesajı verdi.

 

Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Derya Canlı, “Bildiğiniz gibi Koronavirüs pandemi sürecinde tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok büyük bir mücadele verdik ve hala halen de vermeye devam ediyoruz. Bu zorlu pandemi sürecinde çok sayıda sağlık çalışanımızı da kaybettik. Koronavirüs sebebi ile kaybettiğimiz sağlık çalışanlarımızı rahmetle anıyor, geride kalan yakınlarına ve sevdiklerine başsağlığı diliyorum. Salgın sürecinde sağlık çalışanları olarak her türlü riski göze alarak, yakınlarımızdan ve sevdiklerimizden uzakta kalarak, canla başla çalıştık. Bu zorlu dönemin geride kalmasını ümit ederek, pandemisiz ve sağlıklı yıllarda nice tıp bayramları kutlamamız dileğiyle buradan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Bu zorlu salgın dönemi geride kalsın diye maske, mesafe, hijyen tedbirlerini sürdürerek ve evde kalmaya devam ederek, hep birlikte koronavirüse dur diyeceğimize inanıyorum.” Dedi.

Başhekim Yardımcısı Dr. Öğretim üyesi Derya Canlı, Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Çelik ve Sorumlu Hemşire Özlem Koçak hep bir ağızdan 14 Mart Tıp Bayramını kutlamayı da ihmal etmedi.

Hastane yönetimi adına Başhekim Yardımcısı Canlı, Acil servisi ve diğer servisleri ziyaret ederek hem sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı hem de incelemelerde bulundu.