Romatoloji Uzmanı Uzm.Dr. Ender AKTEPE Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde göreve başladı.

Başhekim Doç.Dr. Seyhan YILMAZ konu ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi.

‘‘İlimizde daha önce olmayan bir branş olan Romataloji bölümünde Uzman hekimimizin hastanemize atanması hastalarımızın tedavilerine dair bir ihtiyacı daha gidermiş oldu. Romatizmal hastalıkları bulunan vatandaşlarımız artık tedavi için başka illere gitmek zorunda kalmayacaklar. Hastane idaresi olarak eksikliklerin giderilmesi ve yenilikler hususunda mevcut şartlar ve imkanlar eşliğinde gayret göstermeye devam ediyoruz. Verilen sağlık hizmetlerinin kalite ve standardını yükseltmeye yönelik tedbirler alıyoruz. Bu bağlamda hastanemizdeki hekim kadrosunu da güçlendirmeye devam ediyoruz. 

Özellikle ülkemizde sayıları az olan yan dal branş hekimlerinin hastanemizde olması halkımız ve bölgemiz için büyük bir kazançtır. Hastalarımız İç hastalıkları (Dahiliye) veya Fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanlarımızın yönlendirmeleri halinde kurumumuzda yan dallar için hizmet veren MHRS birimimizden hekimimize randevu alarak muayene olabilirler.

Hekimimize hoş geldiniz dileklerimizi ileterek ilimize ve hastalarımıza hayırlı olmasını temenni ederim.’’ Dedi.