05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 16:45

Amasya'da Polis Haftasında Fidanlar Toprakla Buluşturuldu

Amasya’da Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Haftasında Fidanlar Toprakla Buluşturuldu

AMASYA
Giriş Tarihi : 09-04-2021 10:27   Güncelleme : 09-04-2021 10:27
Amasya'da Polis Haftasında Fidanlar Toprakla Buluşturuldu

Amasya’da   Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Haftasında  Fidanlar Toprakla Buluşturuldu.

Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Amasya Orman İşletme Müdürlüğü ve Amasya Emniyet Müdürlüğü tarafından  hazırlanan programla Amasya merkez ilçe Yağmur köy mevkiinde kurulu olan Emniyet Gazileri ve Şehitleri Hatıra Ormanı’nda  protokol üyeleri ve katılımcılar tarafından fidanlar toprakla buluşturuldu.

Etkinlik öncesi yapılan konuşmalarda;
Vatan topraklarını korumak için  her türlü hainliğe  karşı koyan ve  bu uğurda canlarını ortaya koyarak gazi olan, şehit olan vatan evlatlarını her zaman hatırlayacak ve minnet duygularımızı ifade edeceğiz.

Bayrağımızın göklerde dalgalanması için şehit olan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Kahramanlarımızı her nefes alışımızda hatırlayacak ve ilelebet hatırlatmaya yaşatmaya devam edeceğiz.

Bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanın bölünmez bütünlüğü ve Türk milletinin huzur ve güvenliği için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz." Dediler.

Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ,  protokol üyeleri ve katılımcılar tarafından fidanlar toprakla buluşturularak can suları verildi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert