05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
19 MART Salı 10:31

'Çocuklar İçin Trafik Eğitimi Projesi' Başlıyor

'Çocuklar İçin Trafik Eğitimi Projesi'(Trafik Dedektifleri) kapsamında İlkokul 4'üncü sınıf öğrencilerine yönelik olarak trafik güvenliği konusunda uzaktan eğitim araçları ile eğitim verilecek.

AMASYA
Giriş Tarihi : 10-04-2021 10:32   Güncelleme : 10-04-2021 10:32
'Çocuklar İçin Trafik Eğitimi Projesi' Başlıyor

'Çocuklar İçin Trafik Eğitimi Projesi'(Trafik Dedektifleri)  kapsamında İlkokul 4'üncü sınıf öğrencilerine yönelik olarak trafik güvenliği konusunda uzaktan eğitim araçları ile eğitim verilecek.

Projenin 2021 yılı faaliyetleri kapsamında Amasya Merkeze bağlı 21 temel eğitim kurumunda 4'üncü sınıf düzeyi 1.560 öğrenciye yönelik trafik güvenliği eğitimi düzenlenecek.  Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecek eğitim süresince öğrencilere sürpriz hediye dağtımı da yapılacak.

2013 yılında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Polis Eşleri Derneği ortaklığında başlanan proje ile  'Trafik Dedektifleri Projesi'yle geleceğin sürücü adaylarını, trafik kurallarını tam anlamıyla bilen ve bu konuda sorumluluk alan bireylere dönüştürmek hedeflenmektedir.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert