Amasya Valisi Mustafa MASATLI 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Masatlı mesajında;

"Kuruluşunun 101. Yılını kutladığımız Türkiye Büyük Millet Meclisi, demokrasimizin, milli devletimizin ve geleceğimizin en büyük güvencesidir. Bu güvencenin toplumsal dayanağı ve en temiz kaynağı ise çocuklarımızdır. Çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke bırakmak, onları geleceğe hazırlamak, herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi ile mümkündür. Çocuklarımızı ülkesini, milletini seven, onlar için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek hepimizin sorumluluğudur.

Devletimiz de bu bilinçle, çocuklarımızı geleceğe en donanımlı şekilde hazırlamak adına, maddi ve manevi olarak her türlü imkanı sağlamaktadır. Unutulmamalıdır ki, en önemli zenginliğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, milli mücadelede emeği geçmiş olan herkesi saygı ve rahmetle anarken, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yılını ve Milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum." dedi