Vergi haftası dayısıyla Defterdar Kaya Kurşun ve beraberindeki birim yöneticilerini ka eden Vi Çomakin, “Vergi haftasını kutlamamızın sebebi bütün vatandaşlarımızın gelir düzeyine uygun şekilde ve zamanında vergilerini ödemelerinin önemini anlatmaktır. Bir devletin gücü ve kkınmışlığı vatandaşlarına nmuş duğu eğitim sağlık, ulaşım, tyapı, güvenlik gibi hizmetlerle ölçülür. Toplumlar devletlerinden dıkları hizmet oranında huzurlu ve mutlu urlar” diye konuştu.
 
   Ödenen vergilerle sağlanan imkanlarla vatandaşlar arasında huzur ve kaynaşma acağını belirten Çomakin, “Bütün insanlar geleceğe umutla bakar. Mutlu yaşarlar. Bu anda başta Miye Bakanlığımız mak üzere, vergi dairesi başkanlıklarımız, defterdarlık bünyesindeki diğer ilgili birimleri kayıt dışı ekonomiyi mümkün mertebe kayıt tına arak, vatandaşlarımızda vergi bilinci uşturmaya çışıyorlar.
 
   Kendilerini bu açıdan kutluyorum. Miye Bakanlığı ve defterdarlık personeli bu konuda vatandaş odaklı yoğun çışmar yürütüyorlar. Kendileri büyük bir özveriyle vergi gelirlerini toplayıp, devleti in vatandaşlarımıza hizmet nması için çaba göstermektedirler. Bu noktada vergisini zamanında ödeyen tüm mükellefleri e şükranlarımı nuyorum. Son arak tüm hkımız ‘Vergilendirilmiş kazanç kutsdır’ diyerek seslenmek istiyorum” şeklinde konuştu.