05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 08:34

KABLO HIRSIZLARI YAKAYI ELE VERDİ

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Haberleşme ve Enerji Nakil Kablosu Hırsızlığı olaylarında yakalanan 3 şüpheliden 2'si tutuklanarak, cezaevine gönderilirken, 1 kişi serbest bırakıldı.

DİĞER
Giriş Tarihi : 02-06-2021 16:47   Güncelleme : 02-06-2021 16:47
KABLO HIRSIZLARI YAKAYI ELE VERDİ

  Çorum ili Osmancık İlçesi Jandarma sorumluluk bölgesi içerisinde son zamanlarda Haberleşme ve Enerji Nakil Kablosu Hırsızlığı olaylarında meydana gelen artış nedeniyle olayların aydınlatılması maksadıyla, İl J.K.lığı tarafından Osmancık İlçe J.K.lığı personeli ve Jandarmanın Dedektifleri JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) personelinden oluşturulan ekip çalışmalarına başladı.

  Osmancık Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda, Jandarmanın Dedektifleri JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) ve Osmancık İlçe J.K.lığı ekiplerince ilgili birimlerle koordineli olarak teknik ve detaylı analiz çalışmalar sonucunda, 2021 yılı Mart ve Nisan aylarında Osmancık ilçesi Çampınar, Konaca, Başpınar, Sütlüce, İncesu, Kargı köyü ve Cumhuriyet Mahallesi Türk Telekom Deposundan (Polis bölgesi) farklı tarihlerde toplam (1.340) m. bakır kablonun çalınması olayına karışan (3) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınarak, şüpheli şahıslar ile ilgili yapılan detaylı araştırma ve incelemede 2021 yılı içerisinde (13) faili meçhul hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edildi.

  Şüpheli şahıslardan (2)’ si sevk edildikleri Adli Makamlarca tutuklanmış, (1) şüpheli ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakıldı.

  Çorum İl J.K.lığınca sorumluluk bölgesinde meydana gelen hırsızlık olaylarını aydınlatma ve şüphelileri yakalama çalışmalarına devam edildiği bildirildi.

Erhan GÜNDÜZErhan GÜNDÜZ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert