Tokat'ın Reşadiye İlçesi Ak Partili Belediye Başkanı İlyas Demir, Ak Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, İl Başkanı Cüneyt Aldemir, ilçe başkanı Yakup Karaca ve Reşadiye Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu ak parti heyeti geliyor diye, belediyeye kilit vurup, heyeti karşılamadığı ortaya çıktı.

 Reşadiye'nin Baydarlı Belediye Başkanı Ak Partili İlyas Demir'in, kendisine Ak Parti heyetini geleceğinin bildirilmesine rağmen belediyeyi kilitleyip ortadan kaybolduğu ortaya çıktı. Skandal gelişme Reşadiye Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz'ın sosyal medya hesabından bir vatandaşın sorduğu soruya verdiği yanıtta ortaya çıktı.

 Reşadiye Belediye başkanı Sefer Serdar isimli bir vatandaşın, "Hayırdır Baydarlı kasabasını unuttunuz mu yoksa sıkıntımı var sıkıntı varsa sıkıntı olur başkan" şeklindeki sorusuna, "sefer kardeş biz Baydarlı ya gittik Vekilimiz il başkanımız ilçe başkanımızla geleceğimizi bildiği halde belediye kapalı hiç kimse yoktu Tural Özkaya'nın orda çay içip programımıza devam ettik" cevap verdi.

  Reşadiye Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz'ın ifadesine göre, aralarında Ak Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, İl Başkanı Cüneyt Aldemir, ilçe başkanı Yakup Karaca ve Reşadiye Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu heyetin Baydarlı Belediye'sine geleceği Belediye Başkanı İlyas Demir'e bildirilmiş. Başkan Demir Ak Parti heyetinin geleceğini bildiği halde belediyeyi kapatarak ortadan kaybolmuş. Bizzat Reşadiye Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz'ın sosyal medyadan cevapladığı soru ile ortaya çıkan bu skandalın arka planında ne olduğu merak ediliyor.