Türkiye Halter Federasyonu Gençler ve U23 Türkiye Halter Şampiyonası’nda farklı kilolarda yarışan Merzifon Belediyespor Kulübü Halter Takımı Sporcuları Medine Yavuz 3’ücü, Kardelen Yalçın 2’nci oldu.

   Afyonkarahisar’da Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonunda düzenlenen Türkiye Halter Federasyonu Gençler ve U23 Türkiye Halter Şampiyonası’na 45 ilden 127’si kadın, 158’i erkek olmak üzere 285 sporcu katıldı.

   Düzenlenen Gençler ve U23 Türkiye Halter Şampiyonası 76 kg’da yarışan Merzifon Belediyespor Kulübü Halter Takımı Sporcusu Kardelen Yalçın, 150 kg toplam derecesi ile Gençler Türkiye 2’ncisi oldu.

   Gençler ve U23 Türkiye Halter Şampiyonası'nda 59 kg’da yarışan Merzifon Belediyespor Kulübü Halter Takımı Sporcusu Medine Yavuz 140 kg toplam derecesi ile Türkiye 3’üncüsü seçildi.

   Merzifon Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Atak, Merzifon Belediyespor bayrağını şeref kürsüsüne çıkaran Merzifon Belediyespor Kulübü Antrenörü Recep Arslan’a, Belediyespor Kulübü sporcuları Medine Yavuz ve Kardelen Yalçın’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

   Türkiye Halter Federasyonu Gençler ve U23 Türkiye Halter Şampiyonası’nda derece alan sporcular Avrupa'da Türkiye'yi temsil edecek.

Kaynak: merzifonpusula