05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
19 MART Salı 05:19

Amasya’da Asfalt Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Amasya İl Özel İdaresi sathi asfalt kaplama ile köy yollarında emin adımlarla ilerliyor.

AMASYA
Giriş Tarihi : 10-07-2021 12:22   Güncelleme : 10-07-2021 12:22
Amasya’da Asfalt Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

  Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen sathi asfalt kaplama çalışmaları kapsamında; grup köy yollarında asfalt bakım, onarım ve stabilize çalışmaları aralıksız sürdürülürken diğer taraftan 2021 yılı yatırım programında yer alan sathi asfalt kaplama programları da bir bir tamamlanarak hizmete açılmaktadır.

  İl genelinde sürdürülen çalışmalar kapsamında; Gümüşhacıköy ve Hamamözü İlçelerine bağlı köy yollarında yaklaşık 16 km 2. kat sathi asfalt kaplama çalışmaları tamamlanarak; yol ağının iyileştirilmesiyle vatandaşların daha güvenli ve konforlu seyahat edebilmeleri sağlandı. Çalışmalar belirlenen programlar dahilinde tüm hızıyla devam edecektir.

  Amasya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdin Acar; “Sayın Valimizin talimatları, İl Genel Meclis Başkanı ve Meclis Üyelerimizin destek ve katkılarıyla kırsal kesimin kalkınması noktasında, İl Özel İdaremiz kırsala yönelik hizmet kalitesini her geçen gün artırmaktadır. Bütün amacımız hizmet verdiğimiz vatandaşlarımızın memnuniyetini ve kentimizin yaşam kalitesini, köylerimize de taşımaktır. Asfalt sezonunun İlimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, bu hizmetlerin köylerimize ulaştırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Erhan GÜNDÜZErhan GÜNDÜZ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert