2021 iş programları doğrultusunda yürütülen ormancılık faaliyetlerin takip, denetim ve incelemeleri devam ediyor
 

Denetimler kapsamında  Bafra Orman İşletme Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştiren Bölge Müdürümüz Halil Oflu ve İşletme Pazarlama Şube Müdürümüz Hasan Kemal Yayla , İşletme Müdürü Ercüment Sarıca Müdür Yardımcısı Hediye Yaroğlu  ve teknik ekip tarafından karşılandı.

 

Bölgede yürütülen ormancılık faaliyetlerin son durumları hakkında bilgiler alan Bölge Müdürümüz Halil Oflu, denetim ve incelemelerde bulunmak için Çamgölü orman işletme şefliğine hareket etti.

 

İşletme Şefi Gökçe Kazaz tarafından karşılanarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Bölge Müdürümüz ve beraberindekiler  3 nolu kızılçam bölmesinin 30 ha'lık bölümünde  mini ekskavatörle yapılan endüstriyel plantasyon  çalışmalarını inceledi.

 

Denetim ve incelemelerini tamamlayan Bölge Müdürümüz Halil Oflu;

 

Her zamandan daha çok çalışmak ve memleketimize daha fazla yeşil alan kazandırmak mecburiyetindeyiz.

 

İklim değişikliğinin hava sıcaklıkları ve  yağışlar üzerindeki etkisi  tüm dünyada ve ülkemizde  yıkıcı sonuçlar doğurmaktadır.

 

"Sıcaklığın ve  yağışın yıl içindeki düzensizliği  doğal sistemi etkiliyor"

 

Bu dengeyi sağlamak için doğa ve çevreye karşı duyarlı olmak, var olan orman alanlarını korumak, çoğaltmak gerekmektedir.

 

Bir yanımız   yangın bölgelerinde alevlere karşı cephe savaşında; bir yanımız  sel bölgelerinde  afet ve  kurtarma çalışmalarında,  bir yanımızla da  ormansız alanları yeşillendirmeye  çalışmaktayız.

 

Yemyeşil bir memleket oluşturmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

 

Doğanın Sesini Dinleyerek ve Kanunlarına Uyarak  ülkemizi Fidanlarla Donatacağız.Dedi.