Valimiz Mustafa Masatlı burada yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “İl Özel İdaremiz köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın altyapı ihtiyaçlarını gidermek için özveriyle çalışmaktadır. Köylerimizdeki vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek adına, ilimizin dört bir yanındaki köylerimizin yollarını Devletimizin imkânlarını en verimli şekilde kullanarak yeniliyoruz.

Bu kapsamda Suluova ilçemiz Ayrancı grubu isale hattında, 6 km’lik bölümündeki ana hat yıpranmalarından dolayı yaklaşık 675.000 TL maliyetli isale hattı yenileme çalışmaları yapılacaktır. Ayrıca Suluova ilçemize 2021 yılında 1.494.000 TL’lik 16 km sathi asfalt kaplama yapılması planlanmış olup, Ortayazı-Ayrancı-Küpeli grup köy yollarımıza 330.000 TL maliyetli 3,2 km sathi asfalt kaplama yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.

Yaptığımız bu çalışmaların köylerimize ve Amasya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyor, bu hizmetlerin gerçekleşmesi için bizlere imkân sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye Amasya halkı adına teşekkürlerimi sunuyor, İl Özel İdaresi ekiplerine başarılar diliyorum.” Valimiz Mustafa Masatlı daha sonra İl Özel İdaresi yol yapım ekiplerinin çalışmalarını gözden geçirerek, işçilerimize kolaylıklar diledi.