Dünya’nın birçok noktasında yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım eli uzatmak için ellerinden gelen gayreti gösteren İHH Amasya Merzifon Temsilciliği, bağışlanan 1 tır dolusu soğanı Suriye İdlib’te çadır kentlerde yaşayan Suriyeli vatandaşlara ulaştırmak için yola çıktı.

Suriye İdlib’te,Suriyeli vatandaşlar için birçok yardım ve çalışmalarda bulunan İHH Amasya Merzifon Temsilciliği, iyilik faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Merzifon’da hayırsever bir vatandaşın 1 tır dolusu soğan bağışında bulunması üzerine Suriye İdlib’te çadır kentlerde yaşayan Suriyeli vatandaşlara teslim edilmek üzere yola çıktığını açıklayan İHH Amasya Merzifon Temsilcisi Muhammed Yavuz Çintaş, “Suriye’de çadır kentlerde yaşayan kardeşlerimize, Amasya İHH Merzifon Temsilciği olarak İdlib’e 26 ton toplan 650 çuval soğan gönderdik. Rabbim hayırlısı ile yerine ulaşmasını nasip eylesin. Götürecek olan kardeşlerimizden Allah razı olsun. Bağışçılarımızdan Allah razı olsun. Sağlıkla, selametle yerine ulaştırmayı Rabbim nasip eylesin. İHH Merzifon Temsilciliği olarak iyilik her zaman her yerdedir.” şeklinde konuştu.