Çok eleştirilen Son Görülme özelliği değişiyor.

Sıklıkla kullanılan mesajlaşma uygulamalarının başında gelen WhatsApp, çok eleştiri alan "Son görülme" özelliğini değiştiriyor. Uygulama üzerinden oluşturulacak Kara Liste sayesinde istenmeyen kişilerin son görülme özelliğini görmesi kısıtlanabilecek.

WHATSAPP KARA LİSTEYE EKLEME NEDİR?

Whatsapp'ın kara liste güncellemesiyle beraber "son görülme" özelliğinde değişikliğe gidiliyor. Gizlilik ayarlarında yeni bir düzenlemeye gitme kararı alan haberleşme uygulaması, Android ve iOS işletimli telefonlarda beta olarak bir özelliği kullanıma sunmaya hazırlandığını duyurdu.

Edinilen bilgiye göre; Whatsapp kara listeye eklediğiniz kişilerin son görülme saat ve tarihinizi göremeyeceği yeni düzenlemede son görülme özelliği, "Herkes", "Kişilerim" ve "Kimse" dışında "Kişilerim hariç" gibi seçenekler de kullanıcılara sunulacak.

WhatsApp’ta son görülme özelliği değişiyor! Kullanıcılara yeni seçenek sunulacak

Bu özellik sadece son görülme için değil aynı zamanda durum güncellemeleri, profil fotoğrafı gibi diğer detaylar için de belirli kişilerden gizlenebilecek. Böylece kara listeye alınan kişiler profil fotoğrafı ve durum güncellemeleri gibi detayları göremeyecek.