Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından övünç madyasıyla ödüllendirilen terör gazisi Lütfi Yargı, Merzifon’daki tı ve üstü arama kurtarma ekipleri ile dış gerçekleştirdi.
    Hakkari Çukurca’da 2011 yılında girdiği çatışmada bacaklarından yaranan Yargı, Merzifon Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda yaptığı tüplü dışta, tında Tük bayrağı ile “Şehit ve gazileri unutmadık” yazılı pankart açtı.
    Dışını tüm şehitler, gaziler ile gazi ve şehit yakınları için yaptığını söyleyen Yargı, “Merzifon Belediyesi Su Altı ve Su Üstü Arama Kurtarma Ekibi ile Merzifon Su Altı ve Su Üstü Arama Kurtarma Merkezi’ne desleri için teşekkür ediyorum. Bizi onurlandırdılar” dedi.
    Dışa des veren Türkiye Su Altı ve Su Üstü Arama Kurtarma Federasyonu Operasyon Kurul Başkanı Met Güney de ilçede iki ekip uşturulmasını sağladıklarını ifade ederek, “Bu anlamlı gün çerçevesinde ler de bu dışa iki ekiple des verdik. Su tı ve üstü arama kurtarma ekipleri önemli görevler ifa ediyor” diye konuştu.
    Gazi Yargı, ekiple yaptığı tüplü dışın ardından üstünde de Tük bayrağı ile “Şehit ve gazileri unutmadık” yazılı pankartı açtı.