05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
28 MART Perşembe 18:23

VALİ IŞIK MERZİFON’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

Amasya Valisi Salih Işık Merzifon Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı ile Şehit Jandarma Astsubay Murat Demirci’nin ailesini ziyaret etti.

MERZİFON
Giriş Tarihi : 03-07-2016 18:38   Güncelleme : 03-07-2016 18:38
VALİ IŞIK MERZİFON’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

vetica, sans-serif; font- e: 14px; line-height: 20px;">Vi Sih Işık Merzifon Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı ile Şehit Jandarma Astbay Murat Demirci’nin ailesini ziyaret etti.
    İlk arak Merzifon Kaymakamlığını ziyaret eden Vi Işık, burada İlçe Kaymakamı Ozan Bcı ve ilçe protokü tarafından karşılandı. Ziyarette Vi Işık’a Merzifon ile ilgili bilgiler aktaran İlçe Kaymakamı Ozan Bcı, Merzifon’un tarihi, kültürel özellikleriyle, ilçede yapılan kamu yatırımları hakkında bilgi verdi.
    Vi Sih Işık ise Kaymakamlık ziyaretinde yaptığı konuşmada şunları kaydetti; “Bugün Merzifon’da iki tane güzel faiyet var. Onların açılışına katılmak üzere burada unuyorum. Kaymakamlığımız ve Belediye i ziyaret etmeyi planladım. Amasya güzel bir vilayet. Amasya’mızın en büyük ilçesi Merzifon. İlk izlenimimde modern bir kent. Sanayisiyle, ticaretiyle, medeni düzeyde öne çıkan bir şehir. Bu ilçe e hep beraber en güzel hizmeti yapma gayreti içerisinde acağız.”
    Ziyaret kapsamında daha sonra Merzifon Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vi Işık Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve diğer yetkililer karşılarken, Başkan Kargı Belediyenin çışmarı hakkında bilgiler aktardı. Vi Sih Işık ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Alp Kargı’ya görevinde başarılar diledi.
    Vi Işık Merzifon programı kapsamında ayrıca Şehit Jandarma Astbay Murat Demirci’nin ailesini ziyaret ederek, Şehidi e Allah’tan rahmet, ailesine ise başsağlığı diledi. Aileye kapısının daima açık duğunu belirten Vi Işık, şehit ailesinin Kadir Gecesini ve Ramazan bayramını da tebrik etti. Ziyaret Şehidi için yapılan dua ile sona erdi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert