Aralarında husumet bulunan iki kardeş arasında çıkan silahlı kavgada kardeşlerden birisi hayatını kaybetmiş, diğeri ise ağır yaralanmıştı. Üzücü olay, çevredeki bir işyerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi. Emniyet Müdürlüğü de olaya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.


EMNİYET’TEN AÇIKLAMA YAPILDI

Çorum Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise olayla ilgisi olan 3 şahsın üvey kardeş oldukları, kardeşler arasında miras meselesinden alacak-verecek konuları olduğu vurgulandı. Açıklamada, G.Ç. ve Y.Ç.’nin miras meselesini konuşmak üzere araçla, Z.Ç.’nin bulunduğu çay ocağına geldikleri, aralarında tartışma çıktığı, G.Ç.’nin koşarak çay ocağından çıkıp araca bindiği sırada Z.Ç.’nin tabanca ile ateş ederek kardeşini sırtından, sol ve sağ bacaktan yaraladığı kaydedildi.


KARDEŞİN BİRİSİ YOĞUN BAKIMDA

Yaralanan G.Ç.’nin ise, araç içerisindeki tüfek ile ateş etmek suretiyle Z.Ç.’ yi sırtından, sağ kol ve sağ kalçadan yaraladığının belirtildiği açıklamada, şöyle denildi: “Tabanca ile ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan G.Ç. yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralı Z.Ç.’nin hastanede tedavisi devam etmektedir. Maktul G.Ç.’nin olayda kullandığı ruhsatsız tüfek olay yerinde ele geçirilmiş olup olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.”