Öğretmen Selami Bozacı, sınıfta ders verirken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Canik İMKB Anadolu Lisesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak 9’uncu sınıflara ders veren Selami Bozacı, bugün bir sınıfta ders verdiği esnada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

KURTARILAMADI

Olay saat 11.30 sıralarında Canik İMKB Anadolu Lisesi’nde meydana geldi. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak 9’uncu sınıflara ders veren Selami Bozacı, sınıfta bir anda yere yığıldı. Öğretmenlerinin fenalaştığını gören öğrenciler, durumu öğretmenlerine ve 112 Acil Servis Merkezi’ne bildirdiler. Olay yerine gelen can kurtan öğretmeni ilçede bulunan özel bir hastaneye kaldırdı. Selami Bozacı, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


15 HAZİRAN’DA DA ANNESİNİ KAYBETMİŞ

Aslen Vezirköprülü olan öğretmenin ölümü eğitim camiasını yasa boğarken, annesi Şerife Bozacı’yı da 15 Haziran’da kaybettiği öğrenildi. Öğretmenin Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şunları belirtti: “Canik İMKB Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Selami Bozacı, bugün geçirmiş olduğu kalp krizi neticesinde vefat etmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi, öğrencileri ve tüm eğitim camiamıza baş sağlığı diliyoruz.” denildi.

Hakan AKGÜN