Esnafın sorunlarını dinlemek ve bir dizi ziyaret yapmak için Samsun’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve CHP Grup Başkan Vekili, Manisa Milletvekili Özgür Özel Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’yi makamında ziyaret etti. Ağbaba ile Özel'e CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, CHP Samsun milletvekilleri Kemal Zeybek ve Neslihan Hancıoğlu, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Güneysu, CHP Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Öykü Özkan da eşlik etti.


 

 

ÇALIŞMALARI ANLATTI 

Başkan Deveci, Ağbaba ve Özel’le yaptığı sohbette göreve geldiği günden itibaren yapılan belediye çalışmalarını ve projelerini anlattı. Türkiye ve dünya gündemine de değinilen sohbette karşılıklı destek mesajları verildi. Dayanışma vurgusunun yapıldığı görüşme hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.



 

     CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ile önceki dönem Samsun CHP Milletvekili merhum İhsan Kalkavan’ın eşi Gülşen Kalkavan’ı ziyaret ettiler.