05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
28 MART Perşembe 11:23

Amasyaspor 1968 FK yeni sezon açılışını Coşkulu bir şekilde yaptı

Amasyaspor 1968 FK yeni sezon açılışını Amasya 12 Haziran stadyumunda çoşkulu bir şekilde yaptı.

Spor
Giriş Tarihi : 25-10-2021 16:47   Güncelleme : 25-10-2021 16:47
Amasyaspor 1968 FK yeni sezon açılışını Coşkulu bir şekilde yaptı

Amasyaspor 1968 FK'nin açılışına Gençlik Spor Bakanlığı Rehberlik ve Daire Başkanı Hasan Davulcu' Amasya Valisi Mustafa Masatlı' Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı' Amasyaspor 1968 Kulüp Başkanı Seyfettin Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri' Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Mahmut Demir' Siyasi Partilerin temsilcileri' Amasyaspor'da Başkanlık yapan Ali İhsan Üzüm ve Ümit Ağış' Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Amasya İl Başkanı Naci Öztürk ve Yönetin Kurulu Üyeleri' Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç ile birlikte çok sayıda taraftar katıldı.

Amasyaspor 1968 FK'nin sezon açılışında Amasyaspor Kulübü Başkanı Seyfettin Öztürk' Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve Amasya Valisi Mustafa Masatlı birer konuşma yaptılar konuşmaların ardında dualarla kurban kesildi.

Kurban kesiminin ardından fotoğraf çekimleri yapıldı ve daha sonra hazırlık maçı oynandı.

Ali Özkan

AMASYASPOR 1968 FK TARAFTARININ HUZURUNA ÇIKTI

Amasyaspor 1968 FK hazırlık maçında Tokat Temsilcisi Erbaa Gençlikspor'u Amasya 12 Haziran Stadyumunda konuk etti.

Karşılaşma Erbaa Gençlikspor'lu futbolcuların vuruşuyla başladı ilk dakikadan itibaren Amasyaspspor 1968 FK taraftarının desteğiyle oyunda üstünlüğü ele almak için sahada baskı kurmaya başladı.

3. Dakika Celal Geyik'in ortasında Tugay Tiryaki topa vuramayınca top Sefa Turan'da kaldı Sefa Turan'ın vuruşu top rakibe çarparak dışarı korner oldu.

12. Dakika Erbaa Gençlikspor'un atağında tehlikeye Amasyaspor 1968 FK'de Sergen Yılmaz önledi.

21. Dakika Barış Çivelek'in ortasını Erbaa Gençlikspor defansı güçlükle uzaklaştırdı.

24. Dakika Kadir Doğukan'ın ortasını Erbaa Gençlikspor kalecisi Mustafa Dursun son anda yumruklarıyla uzaklaştırdı.

27. Dakika Sefa Turan'ın pasında Emin Akyıldız'ın plasesi Erbaa Gençlikspor kalecisi Mustafa Dursun'un yanında geçerek meşin yuvarlak filelerle buluştu ve bu gollede Amasyaspor 1968 FK 1-0 öne geçti.

34. Dakika Erbaa Gençlikspor'unşutunda top avuta gitti.

39. Dakikada kazanılan faulu Amasyaspor 1968 FK'de Sergen Yılmaz Kullandıtop defanstan geri geldi Emin Soğuk vurdu top az farkla dışarı çıktı ve bu dakikadan sonra başka gol veya goller olmayın ilk yarı Amasyaspor 1968 FK'nın üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarı Amasyaspor 1968 FK'li futbolcuların vuruşuyla başladı.

52. Dakika Semih Acar'ın pasında Sefa Turan topla buluştu vuruşunda Amasyaspor 1968 FK adına ikinci golü geldi.

53. Dakikada Tugay Tiryaki'nin sert vuruşu defansa çarpıp kornere çıktı. Korner vuruşunu Barış Çivelek kullandı Sergen Yılmaz'ın kafa vuruşunda top üst direğe çarparak oyun alanına döndü.

59. Dakikada Erbaa Gençlikspor faul kazandı kullanılan faulü Amasyaspor 1968 FK defansı tehlikeyi uzaklaştırdı bu dakikadan sonra karşılaşma her iki takımda gol bulma mücadelesi kalan dakikalarda başka gol veya goller olmayınca Amasyaspor 1968 FK Erbaa Gençlikspor ile oynadığı hazırlık maçını Emin Akyıldız ve Sefa Turan'ın golleriyle 2-0 kazandı.

Enis TONUSEnis TONUS

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert