22 Ekim 2021 günü Erbaa meydanında başlayan yardım kampanyası devam ediyor. Ela bebek için Amasya ve Erbaa Tokat halkı elinden geldiğince yardımda bulunuyor. 

Selda Karadağ yardımların hızla devam ettiğini, anlamlı duygusal anlar yaşadığını bunlardan bir kaçını bizimle paylaştı.

İlkokul öğrencisi kumbarasını alıp bugünkü harçlıklarını Ela bebek tedavi olsun artık acı çekmesin diye arkadaşlarından toplayarak, Selda Hanıma getirmiş. Bu olay Selda Hanımı çok duygulandırmıştır.

Üniversite öğrencilerinden de büyük destek gördüğünü ve destek veren tüm gönüllü vatandaşlarımıza da teşekkür etti.

Kermese, kıyafet, el emeği salçasını,çemenini, börek,tatlı ve her türlü paraya dönüşebilecek şeyleri getirip Ela bebeğe destek olan vatandaşlara da teşekkür etti.

Selda Hanım "Yardım kampanyasının yuzde 25 ini tamamladık. Duyarlı vatandaşlarımız sayesinde Ela bebeğimiz kurtulacağına inancım tamdır.

En yüksek meblada destek olan gönüllüye ise ela bebeği temsil eden bez bebeğin sahibi olacak.

Bu tedavinin maliyeti (2.2 Milyon Dolar) çok yüksek olduğu için yardım kampanyası devam edecektir." dedi.

Erbaa meydanda olan kermes bugün son günüdür. 

Lütfen Ela’ya nefes olalım
@sma.elabeyazgul sayfasını takip edebilir, valilik izinlerini kontrol edebilirsiniz.
@elanin.alisverissepeti sayfasına evinizde bulunan herhangi bir şeyler  bağışlayabilir ya da oradan alışveriş yapabilirsiniz
ayrıca www.elabeyazgul.com adresinden kredi kartınızla bağışta bulunabilirsiniz.

 

Selda Karadağ'a emeğinden ve çabalarından  dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ela bebeğe elinden geldiğince gecesini gündüzüne katıp Amasya ve Tokat halkını yardıma çağırıyor.