T.C.Sağlık Bakanlığı Amasya İl Sağlık Müdürlüğü Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim Araştırma Hastanesi Şehit Kadir Çakı Semt Polikliniği ve Çocuk Hastanesi Ek binamızda yeni çocuk servisi hizmete başladı.

Yeni Çocuk Servisi 16 yataklı, 8 Servis odalı ve 7 yataklı 5 izalasyon servis odası ile toplamda 23 yatak kapasitesi ile hizmete başladı.


 
Son derece donanımlı hazırlanan serviste her odada ayarlanabilir hasta yatağı, merkezi oksijen sistemi, buzdolabı, TV, Telefon, Yatarlı hasta refakatçi koltuğu, Elbise dolabı, Yemek masaları ve Komidin ve her odaya ait ayrı tuvalet ve lavoba sistemi yer alıyor.


 
Amasya İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Nergiz, “Şehit Kadir Çakı Semt Polikliniğimizde yeni çocuk servisimizi hizmete soktuk. 16 yataklı, 8 Servis odalı ve 7 yataklı 5 izalasyon servis odası ile toplamda 23 yatak kapasitesi bulunuyor. Sağlıkta daha kaliteli ve daha ulaşılabilir bir hizmet için var gücümüzle çalışıyoruz. Biz her zaman sağlıkta doktorlarımız, hemşirelerimiz ve sağlık çalışanlarımızla birlikte vatandaşlarımız için çalışmaya devam ediyoruz. Yeni çocuk servisimiz hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

objektif