05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 16:45

CHP’den Bahçeli’ye sert yanıt

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Devlet Bahçeli’nin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı hedef alan açıklamalarına yanıt verdi.

CHP
Giriş Tarihi : 30-11-2021 21:56   Güncelleme : 30-11-2021 21:56
CHP’den Bahçeli’ye sert yanıt

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Torun, yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

'ANKARA HALKININ VE MİLLET İTTİFAKI'NIN NEFESİ VARDIR'

“Sayın Mansur Yavaş Ankara’nın seçilmiş belediye başkanıdır. Mansur Yavaş’ın arkasında Ankara halkının ve Millet İttifakı’nın nefesi vardır. Anlaşılıyor ki ülkemizi her alanda uçuruma sürükleyenler, artık tehdit dilinden medet umacak hale gelmiştir. Bu durum açıkça acizliktir.

'KAOS ARAYAN, BU TEHDİT DİLİNİN SAHİPLERİDİR'

Bu tehdit dilinden şimdiye kadar kimseye fayda gelmemiştir, bundan sonra da gelmeyecektir. Sayın Bahçeli ayrıca grup konuşmasında, ‘kaosa yatırım yapanlar, provokasyon nöbetine girenler akıllarını başlarına devşirsinler’ demiş. İşte asıl kaos arayan bu tehdit dilinin sahipleridir. Seçilmiş belediye başkanımızı tehdit etmeye kalkanlar, önce haddini bilmelidir.

Bahçeyi şunu açık ve net olarak bilmelidir: Cumhuriyet Halk Partisi olarak hiçbir belediye başkanımızı bu tehdit diline yedirmeyiz. Eşkıyalığa yeltenenlere de asla pabuç bırakmayız.”

TBMM'deki grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan MHP lideri Bahçeli, Ülkü Ocağı üyeleri tarafından yapıldığı iddia edilen saldırıyla gündeme gelen Alparslan Türkeş'i anma toplantısıyla ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı işaret ederek "Mansur Beyin elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin, artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır" demişti.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert