Uğur Hanözü, yakalandığı ve tedavi görerek atlattığı Covid-19 hastalığı sonrası sağlıkçılara teşekkür etti.

Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yetişkin Pandemi 4 servisinde 25 gün Covid-19 tedavisi gören Hanözü, “İyi çalışmalar zamanınızın çok değerli olduğunu, her saniyenizin çok kıymetli olduğunu tahmin edebiliyorum, çünkü işiniz İnsanların sağlığı bu sebeple hemen konuya girmek istiyorum.

İsmim Uğur Hanözü 09.11.2021 tarihinde Covit- 19 tedavisi için Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yetişkin Pandemi 4 servisine yatışım yapıldı. 25 gün hastanenizde tedavi gördüm. Tedavim sırasında bulunduğum servisteki çalışanları bol bol gözlemleme fırsatım oldu doğal olarak. Özellikle serviste çalışan hemşirelerin insanüstü bir güçle yüksek özverili çalışmaları beni hakikaten çok etkiledi bu sebeple bu teşekkür mesajını sizlere atmak istedim umarım Pandemi 4’te çalışanların haberi olur.

Başta da belirttiğim gibi 25 gün yattım serviste neredeyse bir ay hemşirelerin koşar adımlarla hastalarla ilgilenmeleri, hepsinin hastalara güler yüzlü davranmaları, kendilerini hiçe sayarak insanüstü güçle çalışmaları beni hakikaten çok etkiledi. Düşündüm; bunlarda insan hepsinin bir ailesi var, hepsi birer anne, abla, teyze, hala, kardeş, eş yani hiç mi dertleri tasaları problemleri yok. O kadar profesyoneller ki dünyada sadece siz varmışsınız ve sizin sağlığınız dünyanın tek gündemiymiş gibi hissettirerek tıpkı bir atom karınca gibi çalışıyorlar. Sabırları, şefkatli ve sevecen tutumları için teşekkür etmek istiyorum. Kendilerinden beklenenin ötesine geçtikleri için teşekkür etmek istiyorum. İşleri ve adanmışlıkları olağanüstü, sizi gerçekten takdir ediyorum. Hayatta hakikaten zor anlar var hele hasta iken hissettikleriniz ama Pandemi 4’ de çalışanlarının verdiği Güven, samimiyet ve eşsiz destekleri için teşekkür etmek istiyorum. Sayın Müdürüm; Yaptığınız işte en iyisiniz çünkü çok iyi çalışanlarınız var. İşinize bağlılığınız ve sıkı çalışmalarınız için teşekkür ederim. İyi ki varsınız.” diye konuştu. Umut Yeşilyurt