05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 15:52

CHP DANIŞMA KURULU VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Danışma Kurulu Değerlendirme toplantısının ilki 22 Ekim 2016 Cumartesi günü ilçemiz Öğretmen evi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 23-10-2016 00:06   Güncelleme : 23-10-2016 00:06
CHP DANIŞMA KURULU VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

   Saygı Duruşu ve İstikl Marşının Okunması ile Başlayan Programın Açılış konuşmasını  CHP Taşova İlçe Başkanı Ömer Özp yaptı.

 Özp Açılış konuşmasında : 1 Nisan 2012’den beri ilçe başkanı duğunu ifade ederek bugüne kadar yaptıkları hizmetleri anlattı. Özp; “Ücretli öğretmen konunda yapılan haksızlığı basına taşıdık. Gerekli düzenlemeleri yapmazlarsa sayın vekili konuyu TBM Meclisinde de dile getirecek.Konunun takipçisi acağız. Danışma kurulu toplantılarımız 3 ayda bir düzenli arak yapılacak.” dedi.

   Daha sonra CHP il başkanı Reşat Karagöz söz dı  İl Başkanı Karagöz konuşmasında Değer Milletvekilim ,ilçe başkanım,değerli misafirleri , değerli partilileri   değerli basın menpları Dün Ahmet Taner Kışlı Ölümünün 17.ci yıl dönümüydü biliyornuz arkadaşlar Ugur Mumcular, Ahmet Taner Kışlılar,Bahriye Üçoklar gibi birbirinden değerli yazarlarımız ülke in geleceğini laik,sosy bir devletin içerisinde devam ettire bilmesi için düşünceleri ile birlikte y gösteren büyük aydınlarımız mesef kör kurşunlara ve cinayetleri çözülemeyen faili meçhul cinayetler cinayetler yaşandı o zaman Ugur Mumcunun ve saydığım birbirinden değerli yazarların ülke deki yönetimi uyardığı , CHP nin 93 yıllık tarihi boyunca yaşanan 1950 den sonraki süreç içinde bir birinden önemli sorunları anlattığımızda hiç kimse bunlara kulak asmadı ama geldiği noktada görüyoruz ki ülke gerçekten yangın yerine döndü ve şu anda akp hükümeti ülke i iç savaşa doğru götürmekte bunun en büyük örneğini dün yaşadık İstan millet vekili Sn Eren Erdem bağcılarda örgüt toplantısı yaparken sözde ülküçüler sözde milliyetciler adı tında kimler tarafından da gönderildiğini bildiği ülkücülerle scuları karşı karşıya getirp birbirine düşman gibi gösterip ülke i iç savaşa doğru götürmek istendi. ülke i iç savaşa zorlayan köhne zihte Cumhuriyet Hk Partisi arak Her zaman dur diyeceğiz canım vatanımızı bu zihte teslim etmeyeceğiz. Yaşasın Atatürk Devrimleri diyorum Hepinizi saygıyla selamlıyorum. dedi.

 İl başkanın dan sonra söz an Milletvekili Mustafa Tuncer; “Başkanlık sistemi ülkenin bölünmesinin yunu açan bir sistemdir. Parlamenter sistemde ne istiyor da yapamıyor, ev kadınına maaş veriyorlar da karşı mı çıkıyoruz. Emekleye yıl de iki maaş ikramiye veriyorlar da karşı mı çıkıyoruz. Çiftçiye yarı fiyatına mazot veriyorlar da karşı mı çıkıyoruz. Üstelik akaryakıta son üç ayda yüzde otuza yakın zam yapıldı.” dedi. . Fetö soruşturmasında  gerçekten mağdur an arkadaşlarımız var bunlarla da yakından ilgileniyoruz ve çışmarımız sonuç vermeye başladı. Taşova 'da da böyle mağdur an arkadaşlar var bunlarla da yakından ilgileniyoruz. dedi

 Daha sonra gazetecilere soru sorması kısmına geçildi. Söz an  Ahmet Günaydın, 11 yıldır bitirilemeyen Ayvacık yunun ilçe kuzey kesimindeki köyler ve Taşova için büyük önem taşıdığını vurgulayarak konunun TBMM’taşınmasını istedi. Tuncer, konu ile ilgilendiğini belirterek İl Özel İdaresi Genel Sekreterinin Ayvacık yunun 1 yıl içinde tamamlanacağını ve konuyu yine gündeme getireceğini söyledi.

Toplantının kan bölümü basına kapı arak devam etti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Haber: Erhan Gündüz

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert