Amasya İl genelinde gerçekleştirilen okul sporları Yıldız Kız Futbol kategorisinde şampiyon olan Suluova Şeker Ortaokulu öğrencileri Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu'yu makamında ziyaret etti.

Suluova Şeker Ortaokulu Müdürü Sacit Aydın ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Sercan Keleş ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu'yu ziyaret eden öğrenciler, hem bu sene hem de geçen sene kazandıkları çifte şampiyonluk kupalarını Suluova´ya getirmenin sevinç ve mutluluğunu paylaştılar.

Yıldız Kız Futbol Takımı'nın turnuvaların başından sonuna kadar centilmenlik içerisinde büyük emeklerle mücadele ederek başarıya ulaştığına vurgu yapan Okul Müdürü Sacit Aydın, okul olarak birçok öğrencinin sporla iç içe olması ve farklı alanlarda yeteneklerini sergileyebilmeleri için her türlü desteği sunmaya çalıştıklarını ifade etti.

Öğrencilerin akademik faaliyetlerin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere de katılımlarına büyük önem verdiklerini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, bu tarz yarışmalarda aslında kaybedenin olmadığının, birlik ve beraberlik duyguları içerisinde dostluk ve arkadaşlık ilişkilerinin artırılmasının öğrenciler adına en büyük kazanç olduğunun altını çizdi.

Okulların gerek mahalli gerekse de ulusal spor müsabakalarda gösterdikleri başarılardan duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, Şeker Ortaokulu'nun sporcu öğrencilerini ve kıymetli meslektaşlarını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Serkan Atıcı