Amasya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası'nda Oda Başkanlığı için oylama yapıldı. Seçimi 360 oyla kazanan Mevcut Başkan Arif Aydıner, güven tazeledi.
959 üyesi bulunan Amasya Bakkallar ve Bayiler Odası'nda seçim yapıldı.2018 yılında yapılan bir önceki seçimden bu yana oda başkanlığı görevini sürdüren Mevcut Başkan Arif Aydıner, 360 oy alarak güven tazeledi. Yeniden başkan seçilen Arif Aydıner, 4 yıl daha Amasya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanlığı görevine devam edecek.
Amasya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası'nın 959 üyesinin çoğunluğunun katıldığı genel kurulda Amasya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İsa KÖSE'nin başkanlığında genel kurul gündem maddeleri masaya yatırıldı.
Genel kurulda hazır bulunan üyelere okunan faaliyet raporları ve gelir gider hesapları ve bilançoların kabulünden sonra Oda Başkanlığı için Beyaz liste ile aday olan Mevcut Oda Başkanı Arif Aydıner ile Kırmızı liste ile Oda Başkanlığı için aday olan Ünal İşler ve Sarı liste ile aday olan Murat Demirci'nin konuşmalarından sonra yeni dönem için 4 yıl görev yapmak üzere Oda Başkan, Yönetim ve Denetim Kurullarının seçimine geçildi.
Amasya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası'nın 959 üyesinin 581'i seçimlere katıldı. Merkez İlçe Seçim Kurulunun yapmış olduğu seçimde sandıktan çıkan 581 oyun19'u geçersiz sayıldı. 562 geçerli oydan 360 oyu Beyaz liste ile secime giren Mevcut Başkan Arif Aydıner, 156 oyu Kırmızı liste ile seçime giren Başkan adayı Ünal İşler ve 46 oyu da Sarı liste ile secime giren Başkan adayı Murat Demirci almıştır.
360 oyla güven tazeleyerek genel kurulu kazanıp tekrar başkan olan Arif Aydıner, Amasya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanlığına 4 yıl daha devam edecek.