Suluovaspor 2021’in kalecisi maç öncesi yüzlerce taraftar önünde pankart açarak saha ortasında sevgilisine evlilik teklifiyle sürpriz yaptı. Amasya 1. Amatör Ligi Mahmut Otçu sezonu 2. Haftasında oynanan Suluovaspor 2021-Yeni Taşovaspor müsabakası öncesi yeşil sahalarda ender rastlanan unutulmaz bir güzel olay yaşandı. Suluovaspor 2021 takım kalecisi 21 yaşındaki Fahrettin Kılıç, maç öncesi seremonisine takım arkadaşlarıyla birlikte “güzelliğin kadar güzel bir hayat yaşamak için benimle evlenir misin” yazılı pankart ile çıktı. Suluova Sentetik Çim Sahada oynanan maçı tribünlerden hiçbir şeyden habersiz izlemeye gelen kız arkadaşı Yaren Kılıç(20) ise, çok şaşırdığı sürpriz teklifin ardından saha içine girdi ve kaleci Fahrettin Kılıç’ın diz çökerek yaptığı evlilik teklifine “evet” dedi.Kız arkadaşının “evet” cevabı üzerine büyük bir mutluluk yaşayarak parmağına söz yüzüğünü takan kaleci Fahrettin Kılıç, bu moralle çıktığı maçta iyi bir performans gösterdi.
   Suluovaspor 2021’in kalesini başarıyla koruyan genç kaleci 3-1 kazandıkları maç sonucu 3 puanla birlikte hem lig liderliğine yükselme hem de “evet” cevabını aldığı kız arkadaşıyla da mutlu bir geleceğe adım atma sevinicini bir arada yaşadı. Yeşil sahalarda nadir görülen ve kaleci Fahrettin Kılıç ile Yaren Kılıç’ın hayatlarını birleştirme mutlukları yaşadıkları bu ana ise davul-zurna ve konfetiler ile seyirciler alkışlarıyla eşlik etti. Kızı arkadaşıyla 5 yıldır birlikte olduklarını belirten Suluovaspor 2021 kalecisi Fahrettin Kılıç, “Çok mutluyum. Hem 3 puanı ve hem liderliği aldık hem de ömür boyu mutlulukla yaşamayı arzu ettiğim hayat arkadaşımdan “evet” cevabını aldım. Mayıs ayında nişanımız var inşallah.” dedi.Yaren Kılıç ise “çok şaşırdım ve çok mutluyum. Benim için çok güzel ve özel bir sürpriz oldu. Böyle bir şey beklemiyordum doğrusu. Sadece “maçımı izlemeye gelir misin” demişti bana. Hayatımın en özel anını ve en büyük mutluluğunu yaşadım.” diye konuştu.


    Kalecileri Fahrettin ile kız arkadaşının bu özel ve mutlu anlarına tanık olup sevinçlerini paylaşmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Suluovaspor 2021 Kulüp Başkanı Yaşar Serçe’de; “bugün 3 sevinci birden yaşadık. Hem iki sevgiliyi buluşturduk hem maçı kazandık hem de lig liderliğine yükseldik. Genç çiftimize bundan sonraki hayatlarında mutluluklar dilerim. Şampiyonluk yolunda da takımıza başarılar dilerim.” Diye konuştu. Ardından oynanan Amasya 1. Amatör Ligi 2. Hafta müsabakasında Suluovaspor 2021 dakika 60’da Sadık, dakika 70’de Barış ve dakika 88’de ise penaltıdan Halil’in attığı gollerle maçı 3-1 kazandı. Yeni Taşovaspor’un tek golü ise 72. Dakikada Tuğrul’dan geldi.


Kaynak :Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan