05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 02:28

BAŞKAN KARGI BBP'Yİ ZİYARET ETTİ

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, siyasi partilere gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Büyük Birlik Partisi(BBP) Merzifon İlçe Teşkilatına ziyarette bulunarak parti yönetiminin görüş ve önerilerini aldı.

MERZİFON
Giriş Tarihi : 10-12-2016 21:46   Güncelleme : 10-12-2016 21:46
BAŞKAN KARGI BBP'Yİ ZİYARET ETTİ

     Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Belediye Başkan Yardımcısı Arif Gürkan ile birlikte BBP İlçe Başkanı Kani Karaklukçuoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin konuğu du. Ziyarette, ülke gündemi ve Merzifon ile ilgili fikir ışverişinde unuldu. Başkan Kargı, Merzifon'da yapılan ve yapılacak an projelerle ilgili BBP ilçe teşkilat yönetimini bilgilendirdi.

Başkan Kargı, Kapı Spor Sonu, Otopark Sorunu, Atık Su Arıtma Tesisi, Fakülte Binası projeleriyle ilgili istişarelerde unuldu.

    Büyük Birlik Partisi teşkilatlarının kendi sorumluluk anları içersinde hep aktif duğunu söyleyen Başkan Kargı, "Kendi imkanlarını zorlayarak örgütünü diri tutmaya çışan insanlar topluluğu var. Hangi siyasi parti ve Sivil Toplum Kuruluşları ursa n ihtiyaçlarına el uzatmak sorumluluğumuzdur. İyi ki de varsınız. Herkes ben demeyecek diyecek. Vatandaşlarımızın e yaptığı eleştirilerden keyif ıyoruz" dedi.


    Türkiye'nin zor günlerden geçtiğinin tını çizen Alp Kargı; "Esas önemli an şu i bir arada tutan birlik ve beraberlik içerisinde yaşama duygumuzu kaybedersek o zaman eyvah diyelim. 15 Temmuz acayip bir tramva idi. Olağanüstü bir felaketin eşiğinden döndük. Herkesin kendisini gözden geçirmesi gerekiyor. Ben bu durumdan ders çıkardığımızı iddiı bir şekilde söylüyor idim maesef son süreçi aylar ülkenin genel siyaset işleyişi umudumu kesmedi ama mırığımızı da kırmadı değil" şeklinde konuştu.


    Siyasetin Merzifon'da lı ve ilkeli bir şekilde gittiğini vurgulayan Başkan Alp Kargı; "Ben yerelde umutluyum. Genç bir kitle var. Beyin göçü ıyoruz. Nüfumuz giderek artıyor. Burada ki siyasi kite zaten var. Siyaset burada lı ve ilkeli bir şekilde gidiyor. Aldığımız bir miras var ama bu mirası üzerine koyarak götürme gerekiyor. Burada gençlere iş düşüyor. Esnafımızdan emeklileri den daha çok siyasete katkı nmarını istiyoruz. Sayımızın artması gerekiyor. Bu siyasete kiteyi getirecek zaten Merzifon'da bu var daha da üst düzey acak diye düşünüyorum" cümlelerini kaydetti.
        'HİZMETLER TAKDİRE ŞAYAN'
    BBP arak her daim yapıcı muhefet görevini yerine getirmeye çıştıklarını ifade eden BBP Merzifon İlçe Başkanı Kani Karaklukçuoğlu, "Merzifon'a yaptığınız her ye eşit hizmet, engelli kardeşleri e yaptığınız hizmetler ve evde bakım hizmetlerini takdire şayan görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert