Amasya Üniversitesi (AÜ) ilkkez katıldıkları Teknofest 2021 yarışlarında insansız su altı sistemleri kategorisinde 14 takım arasından ilk 10’a girmeyi başardı.

  İnsansız Sualtı Sistemleri Kategorisinde İlk 10’a Giren Lophiiformes AUV Takımı Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı’yı Makamında Ziyaret Etti.

  Göstermiş Oldukları Başarıdan Dolayı Lophiiformes AUV Takımını Tebrik Eden Rektör Elmacı; “Bir çok Üniversite 2021 Teknofest’e Katıldı. Bizim Üniversitemizden Yarışmaya Katılan Lophiiformes AUV Takımı 140 Takım Arasından İlk 10’a Girmeyi Başardı. Gelecek Yıllarda Daha Tecrübeli Bir Şekilde, Daha Fazla Ekiple Teknofest’e Katılacağız.

  Bu Bağlamda Teknofest’te Üniversitemizi Başarıyla Temsil Eden Lophiiformes AUV Takımı Öğrencileri Tolga Cengiz (Takım Kaptanı), Burak Karademir, Osman Gürtay Sönmez, Hami Kara, Muhammet Karataş, Mehmet Emir Yılmaz, Sezer Uzan, Betül Gölgedar Ve Danışman Hocaları Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Sami Ata Ve Dr. Öğr. Üyesi Kenan Tekbaş’ı Azim Ve Emeklerinden Ötürü Tebrik Ediyorum.” dedi.