Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, sosy belediyecilik anında gerçekleştirdiği 'Kitap Fuarı ve Eğitime Des Projeleri' kapsamında, Altın Arı Belediyecilik ödülünün sahibi du.

Ödül töreninde konuşan ve Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini söyleyen Başkan Alp Kargı, "Motivasyona ihtiyacımız var. Cumhuriyetin bu tarihten 1000 yıldır bu topraklarda şehit an bütün şehitleri e Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

'BU ÜLKE 15 TEMMUZ'DA DUVARA TOSLATILDI'

15 Temmuz'un iyi okunması gerektiğini belirten Kargı; "15 Temmuz'u mış duğumuz ödülle ilişkilendirerek sözlerime devam etmek istiyorum. Merzifon Belediyesi arak sosy sorumluluk ve sosy belediyecilik anındaki projelerle ödül dık. Almış duğumuz ödülün omurgasını Merzifon'daki 25-30 Ağustos arasındaki Kitap Fuarı ile layık görüldük. Şunu gördük; birileri lerin adına eğitim yapıyormuş, çocuklarımızı geliştiriyormuş, ülke i dünyaya tanıtıyormuş adına eğitim mesaisi verdiler. Bunları yeri geldi hep birlikte kışladık. Bu ülke 15 Temmuz'da duvara toslatıldı" şeklinde konuştu.

'KİTAP FUARINI YENİDEN DÜZENLEYECEĞİZ'

"İyi okuyacağız, bütün şehitleri in anısına sahip çıkacağız" diye konuşan Alp Kargı; "Çocuklarımıza yaşamız duğumuz şehirde eğitimi kendi merkezinde ve ması gerektiği şekilde nım istedik. Kitap fuarımızı da bu anlamda çok öncelikli kıldık. 45 yayınevi ve 50'nin üzerinde yazar ve şair kitap fuarımıza katıldı. İnşlah mış duğumuz umlu tepkilerden dayı 1-9 Nisan 2017 tarihleri arasında yeniden düzenliyoruz. Hepinizi davet ediyorum. iyi okuyacağız, bütün şehitleri i anısına sahip çıkacağız. Birilerinin adımıza iş yapmasını kışlamayacağız" ifadelerini kullandı.

Amasya CHP Milletvekili Mustafa Tuncer, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı'ya ödülünü takdim ederek başarı dileğinde undu.