Suluova'nın Yıldız Kız Futbol Takımı, önce İstanbul Alibeyköy Ortaokulu'nu daha sonra da Ankara Karapürçek Şehit Osman Kaplan Ortaokulu'nu yenerek Kırıkkale'de düzenlenecek Türkiye Yarı Finalleri'ne katılmaya hak kazandı. Müsabakalarda üstün başarı gösteren "futbolun yıldız kızları" Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu tarafından tebrik edildi.

Gösterdikleri başarıyı ve karşılaşmalar İlçe Milli Eğitim Müdürü Davu'ya aktaran Okul Müdürü Sacit Aydın, sadece futbolda değil, bu yıl Judo'dan Bilek Güreşi'ne, Tekvando'dan Satranç'a kadar düzenlenen birçok müsabakasında çeşitli dereceler elde ettiklerini dile getirdi.

Öğrencilerimizin sporla iç içe olması ve farklı branşlarda yeteneklerini sergileyebilmeleri için eğitimciler olarak her türlü desteği sunmaya çalıştıklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, Yıldız Kız Futbol Takımı'nın il yarışmalarının ardından bölge yarışmalarında da Suluova'yı en güzel şekilde temsil etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sınavlarda da, sporda da, sanatta da en büyük derecelerin hep Suluova'nın olması temennisinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, Şeker Ortaokulu sporcu öğrencilerini ve kıymetli meslektaşlarını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 

Futbolun Yıldızları'na bir Ödül de Kaymakam Şen'den

Okul Sporları Yıldız Kız Futbol kategorisinde Bölge Turnuvaları'ndan çıkarak "Türkiye Yarı Finalleri"ne katılma başarısı gösteren Suluova Şeker Ortaokulu'nun sporcu öğrencileri, Suluova Kaymakamı Abdullah Şen'in konuğu oldu.

Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, Suluova Şeker Ortaokulu Müdürü Sacit Aydın ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Sercan Keleş ile birlikte Suluova Kaymakamı Abdullah Şen'i makamında ziyaret eden öğrenciler, yaşadıkları sevinç ve mutluluğu paylaşarak, müsabakalar ile ilgili bilgi verdiler.

Yıldız Kız Futbol Takımı öğrencileri ile yakından ilgilenerek sohbet eden Kaymakam Abdullah Şen, spora vermiş oldukları desteklerin meyvelerini almaya başlamalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilerin salgın döneminde uzun bir süre ayrı kaldıkları sporla olan bağlarını yeniden aktif ve güçlü tutabilmelerinin önemine dikkat çekti.

 

Okulları sadece öğrenme ortamları olarak değil aynı zamanda yaşam alanı ve spor etkinlikleri gibi birçok becerilerinin geliştiği yerler olarak gördüklerinin altını çizen Kaymakam Şen, öğrencilerden gerek ruh gerekse de vücut sağlığı açısından gelişimlerine büyük katkı sunan spora daha çok vakit ayırmalarını; hangi branşta olursa olsun mutlaka sporun bir dalında kendilerini yetiştirmelerini istedi.