Sağlıkta şiddet yasasının ve ücretlerinin düzenlenmesini talep eden doktorlar, hemşireler ve aile hekimleri 3 gündür grevde. Samsun'da kent merkezinde bulunan Bulvar AVM'nin bahçesinde Özsüt'ü işleten Esat Kasap, sosyal medya hesabından sağlık çalışanlarıyla alakalı şok eden, "Grevdekilerin hepsi vatan hainidir acilen fişlenip meslekten men edilmelidir." paylaşımı büyük tepkilere neden olmuştu.

 Esat Kasap tepkilerin ardından açıklama yaptı.

 "YANLIŞ ANLAŞILDIM"

 Kasap Yaptığı açıklamada, "Sosyal medyada gördüğüm bir videoya verdiğim tepki yanlış anlaşılmış ve kıymetli hekimlerimizi üzdüğümü öğrenmiş bulunmaktayım. Bu talihsiz durum sebebi ile tüm doktorlardan özür dilerim." dedi.

 Özsüt'den de özür paylaşımı yayınlanmıştı;

"Geride bırakmaya çalıştığımız pandemi döneminde kıymetini daha da çok anladığımız siz doktor ve sağlık çalışanlarını bir yanlış anlaşılma dolayısı ile kırdığımız algısı oluşmuştur. Şirket yetkilimizin sosyal medyada gördüğü bir videoya verdiği tepkinin farklı yorumlanması sebebi ile oluşan talihsiz durumdan dolayı çok üzgün olduğumuzu dile getirmek isteriz.

  Doktorlarımıza karşı olumsuz bir tavrımız olması söz konusu olmayacağı gibi bir daha böyle bir yanlış anlaşılmanın tekrarının yaşanmaması için titizlikle hareket edeceğimizi bildirir tüm doktorlarımızdan özür dileriz."