Toplam 25 Şehit ailesinin katıldığı ve İlçemiz Bir Eylül Restauratta düzenlenen programa katılanlara “hoş geldiniz” diyen Suluova Kaymakamımız Abdullah Şen ile Belediye Başkanımız Fatih Üçok, şehit aileleri ile yakından ilgilenerek sohbetlerde bulundu.

Vatan ve milletimizin bağımsızlığı için canlarını feda eden tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını ifade eden Suluova Kaymakamımız Abdullah Şen, “bu anlamlı günde sizlerle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bugün huzurlu bir vatana sahipsek bunu kahraman şehit ve gazilerimize borçluyuz. Bu kahramanlarımıza ayrı ayrı minnettarız, kahramanlarımızı yetiştiren siz değerli ailelerine de minnettarız. Şehitlerimizin emaneti olan siz ailelerimize her zaman kapılarımız acık. Her zaman için hizmetinizdeyiz.” Dedi. 

Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Belediye Başkanımız Fatih Üçok ise konuşmasında; “bu aziz vatanımızı bizlere bırakan, canlarını feda eden tüm şehitlerimize minnet duygularımızı ifade ediyorum. Aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Onlardan geriye kalan siz değerli ailelerimiz de bize emanetsiniz, Şehitlerimizin bu emanetlerine devlet ve millet olarak sonsuza kadar sahip çıkılacaktır. Devlet ve millet olmanın en büyük özelliği de budur.“ diye kaydetti.

Konuşmaların ardından topluca yemek yenerek vatanın ve milletin bağımsızlığı ile tüm şehitler için dualar edildi.

Şehit aileleri ile yakından ilgilenerek sorun ve taleplerini dinleyen Kaymakamımız Abdullah Şen ile Belediye Başkanımız Fatih Üçok, çeşitli hediyeler verdikten sonra sohbetlerde bulundu.

Programa ayrıca, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Alagül, İlçe Emniyet Müdür Vekili Engin Erkul ve Şehit aileleri katıldı.