Samsun'da görev yaptığı okulda öğrencilerini taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan öğretmen hakkında 110 yıla kadar hapis cezası istendi. Hakim karşısına çıkan öğretmen davanın ilk duruşmasında suçlamaları kabul etmediğini ilatti. Hakim ise öğretmenin tutukluluk halinin devamına karar verdi.

 Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Kazım Orbay İlkokulunda görevli 3. sınıf öğrencilerini taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınmıştı.  15 Mart'ta çıkarıldığı mahkemece yargılanmak üzere tutuklanmıştı.

 Öğrencilerini taciz ettiği iddia edilen öğretmen hakkında savcılık 110 yıla kadar hapis cezası istemiyle Samsun Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

 23 Mart çarşamba günü ilk duruşması görülen davada cezaevinden getirilip hakimin karşısına çıkarılan öğretmen suçlamaları kabul etmedi .

 Öğretmen savunmasında ben öğrencilere bazen şaka amaçlı popolarına vurduğum oluyordu. 27 yıllık öğretmenim ve hakkımda iddia edilen tarihlerde raporlu olduğunu mağdurların ifadelerini de kabul etmediğini öğrencileri yanlışları konusunda uyardığını bazen şaka amaçlı popolarına vurduğunu da ifadesinde bildirdi.

  Mahkeme heyeti taciz iddia edilen öğretmen hakkında tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı kapattı