Olay Çorum'un Kargı ilçesinde meydana geldi edinilen bilgilere göre mağdur o yıllarda 8-9 yaşında dolunu belirterek  şoför H.B.A’ ın kendisini belirli aralıklarla cinsel istismarda bulunduğunu öne sürdü ve Kargı Cumhuriyet başsavcılığı'na şikayette bulunmuştu.

K.T. Savcıya verdiği ifade de şoför H.B.A. dan şikayetçi olmuş ve şoför çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp ceza evine gönderilmişti.

 Çorum 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşması dün tamamlandı davaya tutuklu Sanık H.B.A. Cinsel istismara uğradığını iddia  eden K.T. ve taraf avukatları katıldı.

 K.T. mahkemede o yıllarda H.B.A. tarafında uzun süre cinsel istismara uğradığını ve kendisinden  bir kez daha şikayetçi olduğunu tekrarladı.

 Tutuklu sanık H.B.A. Suçlamaları asla kabul etmiyorum 15 yıl önce gerçekleştiği iddia edilen olaydan dolayı bana kumpas kuruldu.  Bir buçuk yılı geçkin bir süredir bu suçtan tutuklu yargılanmak tayım K.T. Hep çelişkili ifadeler vermiştir bu kişi benimle husumetlimdir bana iftira atmaktadır. Benim K.T ile hiç bir ilişkim olmamıştır beraatimi talep ediyorum dedi.

 Mahkeme heyeti M.B.A ya küçük yaşta ki çocuğa cinsel istismarda bulunmak tan  21 yıl alıkoymak Tan 10 yıl olmak üzere toplamda 31 yıl cezaya çarptırıldı masına karar verdi.