Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Ramazan Bayramını Görevi Başında karşılayan Kamu Görevlileri ile kutladı. Vali Masatlı, Görevleri başında vatandaşlara hizmet etmeye Ramazan Bayramında da devam eden kamu görevlilerine teşekkür etti.

  Vali Mustafa Masatlı, Ramazan Bayramı'nı görevleri başında karşılayan Sağlık Teşkilatı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İtfaiye Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu personellerini ziyaret ederek, Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören vatandaşların ve yol kontrol noktalarında görev yapan kolluk kuvvetlerinin  Ramazan Bayramını tebrik etti.

  Vali Masatlı'ya Bayram ziyaretlerinde Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, Garnizon Komutanı Tuğg. M. Fatih Ören, protokol üyeleri ve siyasi partilerin temsilcileri eşlik etti. Ziyaret ettiği birimlerde Ramazan Bayramını halkımızın sağlığı, huzuru ve güvenliği için görev başında karşılayan kamu görevlilerine kolaylıklar dileyerek, tatlı ikram eden Vali Mustafa Masatlı, "Bir Ramazan Bayramına daha erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak sağlık çalışanlarımız, polisimiz, jandarmamız, itfaiyemiz ve zabıtamız halkımıza ihtiyaç duydukları hizmetleri sunabilmek için Bayramı görevleri başında karşılıyorlar. Hepsine özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

  Vali Masatlı Bayram vesilesiyle ayrıca Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini ileterek, acil şifalar diledi.

  Son olarak Amasya'nın giriş çıkış yollarında bulunan trafik kontrol noktalarını ziyaret eden Vali Mustafa Masatlı, buralarda görevli kolluk kuvvetlerinin ve seyahat eden vatandaşların Bayramlarını kutlayarak onlara tatlı ikram etti.