Toplantıya Gümüşhacıköy Belediye Başkan Vekili Necati Deligöz, İlçe Jandarma Komutanı Aziz Bektaş Kaymak, Emniyet Müdürü Bayram Delak, ilçemizde faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşlarının idarecileri, İl Genel Meclisi Üyeleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

     Kaymakam Altınöz yaptığı konuşmada, yaz ayına girmemiz ile beraber hem ilçemizin nüfusu artacak, hem bizim idari anlamda olsun teknik anlamda olsun işlerimizi yürütme anlamında yoğunluğumuz artacak.  Bu sebepten dolayı biraz daha yoğun bir çalışma temposuna girmemiz gerekecek.

     Bu konuda muhtarlık vazifesini aksatılmaması konusunda. Nasıl bizler sizlere 7/24 ulaşılabilsek, nasıl sizlerle her zaman iletişime geçebiliyorsak vatandaşlarında size ulaşabiliyor olması gerekiyor. bir vatandaşımızın köyde muhtar yok ulaşamıyoruz imza alamıyoruz gibi şikayetlerle gelmesini istemiyorum. Bu hususta sizden gerekli özveriyi bekliyorum. Vatandaşlara karlı ulaşılabilir olun. Kendi işlerinizi yaparken muhtarlık vazifenizi de unutmayın. Elimizden geldiğince köylü ile içli dışlı olalım. Bu yaz aylarında köylüyü unutmayalım. Köyde bulunmaya dikkat edelim köy dışında çok fazla bulunmayalım çok acil bir işiniz olmadığı müddetçe. Sonuçta vatandaşın oyları ile seçildiniz. Onların derdini sıkıntısını çözmeye niyet ederek bu işe girdiniz.

     Yaz ayının başlaması ile birlikte iş ve işlemlerimiz yoğunlaştı. Bizler kurum amirlerimiz ile beraber elimizden geldiğince iş ve işlemleri daha sağlıklı daha kaliteli daha güvenli bir şekilde vatandaşla buluşturabilmek adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz bu süreçte de sizler ile iş birliği içerisinde olacağız. İnşallah bu yeni sezonun hem bizler açısından hem vatandaşlarımız açısından hayırlı ve güzel geçmesini temenni ediyorum.

      Yaz aylarında ilçeniz nüfusu artması ile beraber nüfus artışı ile beraber asayiş ve güvenlik anlamında daha tedbirli ve dikkatli olmamız gerekecek. Özellikle Kurban Bayramı da yaklaşıyor. Daha önceki yerlerde bu sıkıntıları yaşadık. Yaylalara çıkışlarda başladı. Hayvanlarınızı başıboş bırakmayın köylüye bunu söyleyin, vatandaşlarımız önlemini alsın dedi.