05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 16:50

EĞİTİM İSTİHDAM ALANINDA YENELİKÇİ YAKLAŞIMLAR

MİTHAT PAŞA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNİN “EĞİTİM İSTİHDAM ALANINDA YENELİKÇİ YAKLAŞIMLAR” ADLI PROJESİ KABUL EDİLDİ

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 29-03-2015 14:59   Güncelleme : 29-03-2015 14:59
EĞİTİM İSTİHDAM ALANINDA YENELİKÇİ YAKLAŞIMLAR

   Proje kapsamında 29 Mart – 18 Nisan 2015 tarihleri arasında Belçika'nın Brüksel, 08-28 Nisan tarihlerinde Almanya'nın Dorsten şehrinde eğitim acak Merzifon Mithat Paşa Mesleki ve Teknik Anadu Lisesi öğrencileri İlçe Kaymakamı Mehmet Fatih GEYİM'i Makamında ziyaret etti.

     Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı, Türkiye Ulus Ajansı tarafından yürütülen Erasmus + Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği, Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faiyeti kapsamında Leonardo Da Vinci Hareketlilik Projeleri 2014 lif çağrısı döneminde Merzifon Mithat Paşa Mesleki ve Teknik Anadu Lisesi?nin ?Eğitim istihdam Alanında Yenilikçi Yaklaşımlar? adlı projesi ka edilmiştir.

     Proje kapsamında 29 Mart-18 Nisan 2015 tarihleri arasında 1 refakatçi öğretmen eşliğinde 7 öğrenci Belçika'nın Brüksel şehrinde, 08-28 Nisan 2015 tarihleri arasında ise Okul Müdürü ve 1 refakatçi öğretmen eşliğinde 14 öğrenci Almanya?nın Dorsten şehrinde 21 günlük eğitim acaklardır. Proje yeni noji ve web tabanlı bilişim nojilerinin uygulanması üzerine, programların kullanımı ve yapılandırılmasına yönelik eğitimi içermektedir. Proje ile öğrencileri yurt dışında yeni nojik programların kullanımı ile ilgili uygulamı eğitim göreceklerdir. Yararlanıcılarımız refakatçi ve usta öğreticiler nezaretinde uygulama laboratuvarında yeni nojik programları inceleyecek, bu programların uygulama prototiplerini görecek ve hangi anlarda kullanılabilecekleri hakkında fikir sahibi abileceklerdir.

 

Merzifon  Kaymakamı Mehmet Fatih GEYİM'i Mithat Paşa Mesleki ve Teknik Anadu Lisesi Okul Müdürü Nuri AKKAYA, Bilişim Teknojileri Öğretmeni Emel GÜL, Muhasebe-Finansman Öğretmeni Arife YALÇIN ile birlikte 16 öğrenci ziyaret etmiştir. İlçe Kaymakamı Mehmet Fatih GEYİM, projeye emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek başarılarının devam etmesi temennisinde undu.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert